header banner
Default

Dit is wat jy op Tiktok kan verdien met een miljoen vieuws!


Is het tijd voor een carrière switch? Op TikTok kan je tegenwoordig veel geld verdienen, door het behalen van veel views op een video. Dit klinkt natuurlijk als een wereld die opengaat, maar helaas is het makkelijker gezegd dan gedaan. Loont het nu ook daadwerkelijk de moeite om zoveel tijd en energie in die video's te steken?

Geld verdienen met TikTok

VIDEO: 1000 Euro Verdienen Met 1 TikTok Video - Hoe Verdien Je Geld Met TikTok?
Dieuwke Gorter

TikTok is het bekendste platform op social media. Veel creators steken dagelijks veel moeite in het maken van video’s om kijkers te trekken. Worden deze TikTokkers eigenlijk wel beloond hiermee? Enkele jaren geleden moest het platform nog helemaal niks weten van het betalen van gebruikers, maar dankzij gesponsorde posts en donaties van kijkers is dit toch tot stand gekomen. In 2021 lanceerde het socialmediaplatform, het TikTok creator found. In tegenstelling tot YouTube, betaalt TikTok de gebruikers niet door het promoten van een reclame, maar door het halen van het aantal views.

TikTok betalingseisen

VIDEO: HOEVEEL GELD VERDIEN JE MET 1 MILJOEN VIEWS OP TIKTOK? #shorts
Focuss Op Financiën

Het klinkt allemaal leuk en easy een TikTok plaatsen en proberen zoveel mogelijk views te halen, maar helaas zijn er veel strenge voorwaarden aan vast gebonden. TikTok betaalt je namelijk niet zomaar! En na het zien van deze eisen wordt het waarschijnlijk toch wat lastiger dan je had gehoopt.

  • Geldt alleen voor gebruikers uit de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië of Spanje.
  • Je moet 18 jaar of ouder zijn
  • Je moet minstens 10.000 volgers hebben
  • Jouw video’s zijn minstens 100.000 keer bekeken in de afgelopen 30 dagen
  • Je hebt een TikTok pro account

Als je eenmaal aan al deze eisen voldoet, dan kan het geld binnenstromen, zou je denken? Maar helaas is dit niet het geval. Het is vaak nog lastig om TikTok zo ver te krijgen om jou daadwerkelijk te betalen.

Lees ook:
WOW! Met déze TikTok-hack spaar je binnen 100 dagen 9000 euro!

1 miljoen views

VIDEO: How Much TikTok Paid Me For 1,000,000 Views
Howfinity

Snel rijk worden door TikTok zit er dus helaas niet in. Per duizend views verdien je tussen de 2 en 4 cent. Dit betekent dat je voor een video met 1 miljoen views rond de 40 euro zou verdienen. En dat is ontzettend weinig als je het vergelijkt met hun concurrent YouTube. Het maken van een TikTok filmpje is dan wel veel minder werk dan een YouTube Video. Maar het blijkt het toch niet helemaal waard te zijn. Toch nog maar even je huidige baan niet opzeggen dus ;-).

Sources


Article information

Author: Ryan Stephens

Last Updated: 1703815562

Views: 1006

Rating: 3.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ryan Stephens

Birthday: 1926-12-09

Address: 635 Melanie Courts Apt. 662, Susanfort, WY 24062

Phone: +3890858999392662

Job: Nurse

Hobby: Tea Brewing, Cross-Stitching, Running, Animation, Card Games, Tennis, Playing Chess

Introduction: My name is Ryan Stephens, I am a treasured, apt, audacious, forthright, unyielding, dear, risk-taking person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.